Прислів'я 10:12 – Ненависть розпалює чвари, Але любов покриває всі гріхи

У Біблії в книзі Приповістей 10:12, Це написано, Ненависть розпалює чвари, Але любов покриває всі гріхи. Що означає Прислів'я 10:12 значити?

Ненависть – це справа плоті, а любов – плід Духа

Плоть і Дух суперечать один одному. Плоть жадає Духа, і Дух жадає плоті. тому Це неможливо, що вони підуть разом (до галатів 5:17).

The Вчинки плоті суперечать плід Духа. Ненавидіти, яка є витвором плоті, є протилежністю любові, який є плодом Духа.

Як ненависть розпалює чвари?

Ненависть розпалює чвари: Але любов покриває всі гріхи (Прислів'я 10:12)

Тілесними людьми керує їхня воля, почуття, та емоції. Хвилинку, Вони можуть бути доброзичливими і люблячими; Наступна, Вони можуть ненавидіти одну і ту ж людину. Все залежить від їхніх обставин, Ситуаціях, і те, як до них ставляться інші.

До тих пір, поки все йде за їхньою волею, І люди до них ставляться, те, як вони хочуть, щоб до них ставилися, Все добре. Але як тільки щось йде не за їхньою волею, Їхні почуття змінюються миттєво.

Ти друг Ісуса, Джон? 15:14Хвилинку, Вони можуть ставитися до друга з любов'ю і повагою, Але коли їхній друг погано з ними поводиться, дає небажану відповідь, неправдиво звинувачує їх, або робить щось інше, що йде проти їхньої волі, Тоді це буде недовго, перш ніж вони обуряться і розсердяться, і розвивають почуття ненависті до свого друга.

У них розвивається почуття ненависті через те, що друг не ставився до них так, як вони хотіли, щоб ставилися до них.

Наводиться приклад друга, Але це також може бути (Гранд)родитель, чоловік, дитина або інший член сім'ї, Знайомство, колега і т.д.

Коли люди плотські і керуються почуттями ненависті та гніву, Тоді пройде зовсім небагато часу, перш ніж відносини будуть порушені, а іноді навіть закінчаться.

Тілесні люди повинні робити, що світ каже їм робити і реагувати так, як реагує світ. Вони образяться, Помститися, щоб поквитатися, І ніколи не забувайте про кривду, заподіяну їм.

Вони повинні говорити зло про людину іншим і завдавати шкоди репутації цієї особи. Ненависть має викликати суперечки, Конфлікти, Ворожнечу, і боїв. Тому що ненависть завжди розпалює чвари; Ворожнечу, Дисгармонії, Ворожнеча, Тертя, Ворожість, спір, тощо.

Як любов покриває всі гріхи?

Але коли люди народжуються знову і ходять за Духом, Тоді вони будуть ходити в любові. Ця любов не є любов'ю цього світу. Це не любов, керована почуттями та емоціями і не залежить від обставин і людей. Але ця любов і є любов до Бога і ведеться Святим Духом, а не плоттю.

Але чиє Слово зберігає в ньому Його Слово, так це любов Божа вдосконалена 1 Джон 2:5Ця любов не йде на компроміс зі світом і схвалює і приймає діла темряви (Гріх) і все інше, що суперечить волі Божій.

Але ця любов любить Бога понад усе і дотримується Його заповідей (1 Джон 5:3), і любить інших, що означає ставитися до інших так, як вони хочуть, щоб ставилися до них. (Читайте також: Що означає любити ближнього свого, як самого себе?).

Коли (Гранд)родитель, подружжя, дитини, або інший член сім'ї, друг, Знайомство, колега, тощо. погано з ними поводиться, дає небажану відповідь, говорить лихо про людину, або неправдиво звинувачує особу. Вони будуть ведені любов'ю до Бога і простять людину і забудуть про все це.

Вони не зроблять галасу про кривду, заподіяну їм, але відпустять це. Коли люди ходять закохані, Тоді це не матиме значення, що говорять і роблять з ними інші люди. Людина завжди повинна прощати інших і не сваритися.

Любов повинна покривати всі погані вчинки, повстання, і заподіяні їм гріхи. Вони будуть любити не тільки словом, але й ділом і правдою (1 Джон 3:18)

тому, свідчать вчинки особи, Чи ходить людина в ненависті чи любові.

Будьте сіллю землі’

Вам також може сподобатися

    помилка: Цей вміст захищено